kérjen ajánlatot saját sharepoint oldalára most

SharePoint bevezetéssel, migrációval, támogatási igényével kapcsolatban bátran ránk bízhatja magát; Microsoft Gold partnerként mindent megtesznek magasan képzett, gyakorlott kollégáink, hogy a vállalaton belüli csoportmunkából a legtöbbet hozhassa ki.

Forduljon hozzánk SharePoint bevezetési igényével kapcsolatban, ha olyan csoportmunka felületre van szüksége, ahol a kollégák egy böngészőt használva, egy időben dolgozhatnak egy bizonyos Microsoft Office dokumentumon, ahol könnyen, gyorsan kezelhető webhelyeiken megoszthatják egymás között a gyakran használt dokumentumokat, sablonokat, tudásanyagokat, oktatási anyagokat. A SharePoint használatával nem lesz többé gondja a dokumentumok különböző verzióinak keveredésével és hogy hogyan juttasson el egy-egy anyagot egy csoportnak.
A SharePoint webhelyein egyedi listákat készíthet, amikhez minden felhasználói csoportnak olyan nézeteket hozhat létre, amik az adatokból a valóban lényeges információt jelenítik meg számukra. Gyakori igény például a szabadságok, távollétek, feladatok jól követhető nyilvántartása, amire a SharePoint egy egyszerűen kezelhető megoldást ad a kezébe!

A SharePoint lehetőséget ad arra, hogy a tartalmakhoz – egyedi listákhoz, dokumentumtárakhoz jogosultsági szinteket, csoportokat definiáljon, akár mappa, vagy elem szinten is meghatározza, hogy mely felhasználó, mely tartalmakhoz férhet hozzá. Így az intranet oldalaikon csak azokat a tartalmakat láthatják, amikhez ténylegesen hozzá is férnek.

A SharePoint naptárakban könnyen áttekinthető formában követhetik nyomon a vállalat életének eseményeit. Az elvégzendő feladatok feladatlistákban követhetők, amik naptáras nézetben is elérhetőek és a határidő előtt akár e-mail értesítést is kaphat a felhasználó, hogy teendője van.

A projektek előrehaladásának követésére is lehetősége van, akár Microsoft Project Server integráció segítségével.

Ha komolyabb adatmennyisége van a vállalatának működéséről, jól ki tudja használni a SharePoint BI funkcióit: riportokat, lekérdezéseket, grafikonokat hozhat létre néhány kattintással, amik a változásokat dinamikusan követve jelenítik meg a fontos összefüggéseket a weboldalain!

Lehetőség van egyedi chat, blog és és wiki oldalak létrehozására is, ahol a vállalat dolgozói a gondolataikat, véleményüket, tudásukat is megoszthatják egymással a kollégák! A képtárak feltöltésével, a csapatépítések, közös programok jó hangulata könnyen felidézhető, de az arculati, vagy design elemek is jól elérhetőek.

Akár extranet kialakítására is lehetősége van, ha gyakori probléma, hogy a partnercégekkel hogyan osszon meg könnyen, gyorsan, biztonságosan dokumentumokat, adatokat. És innen már csak egy lépés egy profi internetes oldal létrehozása!

Keressen minket akár most és konkrét javaslatot adunk a bevezetésre, az ütemezésére és a kezdő tartalmak kialakítását is nyugodtan ránk bízhatja.

Felhasználói vélemények

A SharePoint itthon már jóideje elérhető intranet/extranet, kihelyezett megoldásként azoknak a hazai kis- és középvállalatoknak, amelynek biztonságos és megbízható tárhelyre, valamint csoportmunka-eszközre van szüksége.

Ady Krisztián, szerkesztő - www.hwsw.hu

Többet profitáltunk a Sharepoint használatából, mint azt először gondoltuk: mindenki megtalálja a keresett dokumentumokat - ráadásul mindenből biztosan a legfrissebb verziót - és végre nem tévedünk el az adatrengetegben.

Márkus Márta - www.aditus.hu

Partnereink és minősítéseink

Copyright © 2017. SharePoint Kft. Minden jog fenntartva.